Profilbildet til NjordProfilbildet til SoffiProfilbildet til Man30303Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Sublime81Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til stian93Profilbildet til spruksProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til bby123Profilbildet til julieProfilbildet til synnyProfilbildet til BiTrineProfilbildet til bait69Profilbildet til Alexander44
Profilbildet til agderProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til mann oslProfilbildet til h_frodeProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til petzlProfilbildet til *'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til LatexleahProfilbildet til InsomniaProfilbildet til karlaaProfilbildet til virtuveProfilbildet til XjanneProfilbildet til geddimannProfilbildet til kennedy85Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Rasputin72

Medlemskatalog

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje