Profilbildet til nina1992Profilbildet til ErogenProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til someboyProfilbildet til swedmanProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til parivestProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til mrtoreProfilbildet til KoseGutt89
Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til PlatinumProfilbildet til bamsefarProfilbildet til CulprateProfilbildet til IntrMannProfilbildet til BittenProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til SammiProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til beitoProfilbildet til sexworker202Profilbildet til TheMissProfilbildet til Golddigger

25slank0sl0

@25slank0sl0
aktiv for 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt 25slank0sl0:Disse profilene har 25slank0sl0 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje