Profilbildet til vekten75Profilbildet til PlatinumProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til englevingerProfilbildet til sola50Profilbildet til @nn@Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Angel84Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til AvalonProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til joniProfilbildet til temptationProfilbildet til Tinkerbell
Profilbildet til sluggernProfilbildet til regntøymannProfilbildet til j18elverumProfilbildet til andy1988Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til LauVauProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til CulprateProfilbildet til silverProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Gutt20sør

Alexander

@alexander35
aktiv for 2 år, 8 måneder siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje