Profilbildet til Cd28Profilbildet til RosjerProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til FinelineProfilbildet til veilchenProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Man30303Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til CharlesProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til windel999Profilbildet til bwillyProfilbildet til BBW28Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Sheryl
Profilbildet til Kate WProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Tara84Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Reina21Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til joniProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til XjanneProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Mindy000Profilbildet til LatexfunProfilbildet til InsomniaProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til TigerProfilbildet til Latex50

Alexander

@alexander35
aktiv for 2 år, 10 måneder siden
leter etter en dame som har lyst på litt kos Vis
Disse profilene har besøkt Alexander:Disse profilene har Alexander besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje