Profilbildet til LærerenProfilbildet til Donatello21Profilbildet til AlesioProfilbildet til Kas=)Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til virtuveProfilbildet til Flekka18Profilbildet til AsveigProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til BBW28Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Latexfun
Profilbildet til .tvliseProfilbildet til SigvegalProfilbildet til virtuveProfilbildet til miss76Profilbildet til XjanneProfilbildet til JosepProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til BittenProfilbildet til stian93Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til HexaProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til NordJente90Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Kristiansen

Angel4u

@angel4u
aktiv for 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Angel4u:Disse profilene har Angel4u besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje