Profilbildet til simonaProfilbildet til ChivasProfilbildet til talkmanProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til chipProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til moss73Profilbildet til englevingerProfilbildet til SvantepriProfilbildet til førdeparetProfilbildet til ManimalProfilbildet til cat68Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Oslomann 38
Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til LatexmannProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Floppa1Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Mossing34Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til brollProfilbildet til Roger84Profilbildet til SoffiProfilbildet til MidasProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til karlaaProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Xena

Angel4u

@angel4u
aktiv for 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Angel4u:Disse profilene har Angel4u besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje