Profilbildet til JontassProfilbildet til trisvikProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til windel999Profilbildet til Floppa1Profilbildet til ElleseusProfilbildet til KiwienProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til MartinosloProfilbildet til BadboyProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til G94skedsmo
Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til toro60Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til bby123Profilbildet til Bimann43Profilbildet til NettstedetProfilbildet til DavinciProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til MissProfilbildet til kjelli77Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Sako

stavangerjente-82

@anjatveteras
aktiv for 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt stavangerjente-82:Disse profilene har stavangerjente-82 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje