Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til LenemorProfilbildet til westpar76Profilbildet til fridafridaProfilbildet til KvinnenProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Osl38Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til ToremannProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til LatexleahProfilbildet til Zizou
Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til StrazoProfilbildet til kinky667Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Roger84Profilbildet til Modesty56Profilbildet til MissProfilbildet til dia***Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til pia1975

stavangerjente-82

@anjatveteras
aktiv for 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt stavangerjente-82:Disse profilene har stavangerjente-82 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje