Profilbildet til ReidarProfilbildet til RememBr83Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Per SProfilbildet til SussProfilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Trh1980Profilbildet til bunnyProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Passivg19Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til MannValdresProfilbildet til qwerty19Profilbildet til HardRock
Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til RixnProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til karlaaProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til vekten75Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til DavinciProfilbildet til layllaniels

babyboo

@babyboo
aktiv for 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt babyboo:Disse profilene har babyboo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje