Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til Niko9Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til YouwishProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til freaky2Profilbildet til beitoProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til j18elverumProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Linda_25
Profilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til testomanProfilbildet til knny88Profilbildet til NallexyProfilbildet til Sonny55Profilbildet til SvetikProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ThomasassProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til dia***

babyboo

@babyboo
aktiv for 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt babyboo:Disse profilene har babyboo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje