Profilbildet til charlotee23Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til SjtProfilbildet til NettstedetProfilbildet til nattroseProfilbildet til TigerProfilbildet til jarlemannProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til pia1975Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til bait69Profilbildet til MatteStProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Kaisa
Profilbildet til IronheartProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til NyssaProfilbildet til MissProfilbildet til SjtProfilbildet til simonaProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til pitt76Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til ValeriaProfilbildet til freezinProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til halloisProfilbildet til Sportoguy

bait69

@bait69
aktiv for 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt bait69:Disse profilene har bait69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje