Profilbildet til uzi69Profilbildet til mrtoreProfilbildet til ValeriaProfilbildet til RantazticProfilbildet til VictorProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til OdinProfilbildet til MaykieProfilbildet til faithProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Dotto81
Profilbildet til Mindy000Profilbildet til engenanjaProfilbildet til ElleseusProfilbildet til KvastenProfilbildet til JontassProfilbildet til temptationProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Solros72Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til akane21Profilbildet til vekten75

Sonny55

@bamse55
aktiv for 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Sonny55:Disse profilene har Sonny55 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje