Profilbildet til shaftyProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til NordJente90Profilbildet til LathamsProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til guttenProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til runAProfilbildet til AvalonProfilbildet til Par på camProfilbildet til KristiansenProfilbildet til SherylProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Suss
Profilbildet til Bimann43Profilbildet til NjordProfilbildet til Natasha93Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Caleron86Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til OsloG21Profilbildet til HebroProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til xantippeProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Lill17Profilbildet til ember22Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Bioterm

Sonny55

@bamse55
aktiv for 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Sonny55:Disse profilene har Sonny55 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje