Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til RuienProfilbildet til *'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Jan46Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til JontassProfilbildet til BillProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til kaiasoProfilbildet til Osl38Profilbildet til ballderProfilbildet til AlexanderProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til bergen89Profilbildet til åsne/ikke PM takk/
Profilbildet til ZeroProfilbildet til Alexander44Profilbildet til MaykieProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til kjelli77Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til badboy1986Profilbildet til MortenBProfilbildet til cat68Profilbildet til poopITboyProfilbildet til EscobarProfilbildet til Solros72Profilbildet til RonnProfilbildet til AskimMannProfilbildet til KoseGutt89

Bergen1987

@bergen1987
aktiv for 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bergen1987:Disse profilene har Bergen1987 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje