Profilbildet til pytagorasProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til ballderProfilbildet til NataProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til AskimMannProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til ShineProfilbildet til nada000Profilbildet til LeticiaProfilbildet til eddi1000
Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til poopITboyProfilbildet til RixnProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til xantippeProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til ChrisCProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til pia1975Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til westpar76

Bergen1987

@bergen1987
aktiv for 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bergen1987:Disse profilene har Bergen1987 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje