Profilbildet til nina1992Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til ZeroProfilbildet til **WanjaProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til bwillyProfilbildet til ErogenProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til MartinosloProfilbildet til AnMy99Profilbildet til colargolProfilbildet til pia1975Profilbildet til BrumProfilbildet til sola50Profilbildet til oslogutt995
Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til kjelli77Profilbildet til TommybProfilbildet til RAPID4Profilbildet til EscobarProfilbildet til someboyProfilbildet til MatteStProfilbildet til sjømannProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til førdeparetProfilbildet til LærerenProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til @nn@Profilbildet til SuzProfilbildet til KAAR!!S

AnalFist39_Oslo_Passiv

@bi180gutt72
aktiv for 5 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt AnalFist39_Oslo_Passiv:Disse profilene har AnalFist39_Oslo_Passiv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje