Profilbildet til Kate WProfilbildet til RosjerProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til ShineProfilbildet til Mandal37Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til TheReaderProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}
Profilbildet til SiljeProfilbildet til kennedy85Profilbildet til LærerenProfilbildet til apeeassProfilbildet til MissyMooProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til bergen89Profilbildet til ShineProfilbildet til KvinnenProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til RosjerProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til BabyWProfilbildet til AngelManProfilbildet til urokraake

Bimann43

@bimann43
aktiv for 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Bimann43:Disse profilene har Bimann43 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje