Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til eddi1000Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til snirlenProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til TingTongProfilbildet til karlaaProfilbildet til lovebbwProfilbildet til engenanjaProfilbildet til dp72Profilbildet til TabbeProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til mark04Profilbildet til skurk3Profilbildet til komigje69Profilbildet til julie
Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Jan46Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til uzi69Profilbildet til LeneaProfilbildet til stuve92Profilbildet til Oslo27Profilbildet til AfroManProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Cd28Profilbildet til BecksProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Mr Nilsen

bwilly

@bwilly
aktiv for 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt bwilly:Disse profilene har bwilly besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje