Profilbildet til Kas=)Profilbildet til YouwishProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til layllanielsProfilbildet til HazeProfilbildet til JavhaxProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til kaiasoProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Torill1979Profilbildet til AndroidProfilbildet til rikkeintim
Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til VictorProfilbildet til par_30Profilbildet til MM77Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Klara31Profilbildet til ole322Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til TearyProfilbildet til SjtProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til buskerud

charlotee23

@charlottee78
aktiv for 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt charlotee23:Disse profilene har charlotee23 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje