Profilbildet til JosepProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til SnæxProfilbildet til someboyProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til BullseyeProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til SvetikProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a gooProfilbildet til RomeoProfilbildet til RememBr83Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til buskerud
Profilbildet til KjellarProfilbildet til JontassProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til toro60Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Oslo27Profilbildet til godsg1Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til vekten75Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til cat68Profilbildet til vesle 43Profilbildet til Snæx

charlotee23

@charlottee78
aktiv for 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt charlotee23:Disse profilene har charlotee23 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje