Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til sisunorProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til JaNuSProfilbildet til RixnProfilbildet til sverre89Profilbildet til dewill77Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til ballderProfilbildet til latino123Profilbildet til CindyCDProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til KiwienProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til CalaDor
Profilbildet til BluwProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til NylongummiProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til trannyboyProfilbildet til dp72Profilbildet til veilchenProfilbildet til AjscreamProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til SKubrickProfilbildet til Lica89Profilbildet til Joachim*Profilbildet til northkickProfilbildet til engenanja

CindyCD

@cindycd
aktiv for 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt CindyCD:Disse profilene har CindyCD besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje