Profilbildet til CalaDorProfilbildet til LatexmannProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til MizzyProfilbildet til TordenspydProfilbildet til LissaProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til *Punky*Profilbildet til JavhaxProfilbildet til two-playfulProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til JaNuSProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Hilde79Profilbildet til RememBr83
Profilbildet til jeanettekProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til KimmernProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til NordlandProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til guttenProfilbildet til kaiasoProfilbildet til SherylProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Tara84Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Hemne72Profilbildet til pitt76

dewill77

@dewill77
aktiv for 8 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt dewill77:Disse profilene har dewill77 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje