Profilbildet til RubberkingProfilbildet til KosMusProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til DorransProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til NallexyProfilbildet til .tvliseProfilbildet til MartinosloProfilbildet til windel999Profilbildet til MikeProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til TearyProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til JontassProfilbildet til Bodøe-mann-27
Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til charlotee23Profilbildet til talkmanProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til TommybProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til SussProfilbildet til PhenrikProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Hilde79Profilbildet til SylvesterProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Mossing34

dewill77

@dewill77
aktiv for 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt dewill77:Disse profilene har dewill77 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje