Profilbildet til burndocProfilbildet til layllanielsProfilbildet til MidasProfilbildet til vesle 43Profilbildet til Linda_25Profilbildet til SherylProfilbildet til gameroslProfilbildet til bad666boyProfilbildet til jonas93Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til KvastenProfilbildet til karlaaProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til ArousalProfilbildet til På_søkProfilbildet til Bukowski69
Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til naitsProfilbildet til fadedProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Linda_25Profilbildet til SimProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til petzlProfilbildet til XenaProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Crazy92Profilbildet til MannValdresProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til BiJ25iPar

Dodraugen

@dodraugen
aktiv for 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Dodraugen:Disse profilene har Dodraugen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje