Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til LadysmanProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til vickycdProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til geddimannProfilbildet til talkmanProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Dionysus
Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til jenandProfilbildet til bakerProfilbildet til HardRockProfilbildet til MehtevasProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Difference___Profilbildet til *Punky*Profilbildet til urokraakeProfilbildet til akane21Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til henrkjarProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Swededarter

Dodraugen

@dodraugen
aktiv for 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Dodraugen:Disse profilene har Dodraugen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje