Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Modesty56Profilbildet til BjoernProfilbildet til LærerenProfilbildet til YouwishProfilbildet til KospieProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til uzi69Profilbildet til jenandProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Mass SageProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Geiri
Profilbildet til Mystical34Profilbildet til silverProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til vickycdProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til gameroslProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til xantippeProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til GiggSProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Skorpionen

RockhardOslo

@domi
aktiv for 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt RockhardOslo:Disse profilene har RockhardOslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje