Profilbildet til MidasProfilbildet til synnyProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til nelg90Profilbildet til Cato1977Profilbildet til StrazoProfilbildet til KosMusProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til bunnyProfilbildet til beitoProfilbildet til Fin g30
Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til MolliProfilbildet til BergenoProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til miss76Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til vanosm52Profilbildet til MusashiProfilbildet til freezinProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til MehtevasProfilbildet til petzlProfilbildet til candyqueen30

Donatello21

@donatello21
aktiv for 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Donatello21:Disse profilene har Donatello21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje