Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til JærguttenProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Bimann43Profilbildet til JM28Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til SkårnesProfilbildet til henrkjarProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til MarwinProfilbildet til synnyProfilbildet til JosepProfilbildet til sørlandssønn
Profilbildet til faithProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til DionysusProfilbildet til *Punky*Profilbildet til bamsefarProfilbildet til mindwtoProfilbildet til DjeimiProfilbildet til freezinProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til *'Sexslavinne søkes, Stord

Donatello21

@donatello21
aktiv for 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Donatello21:Disse profilene har Donatello21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje