Profilbildet til RomeoProfilbildet til TabbeProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til ani5Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til ArousalProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til trond`enProfilbildet til MusashiProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Par på camProfilbildet til ShineProfilbildet til Angel84
Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til fadedProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til qwerty19Profilbildet til InsomniaProfilbildet til ArconadaProfilbildet til NyssaProfilbildet til SvetikProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til binittedal31

G94skedsmo

@elias
aktiv for 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt G94skedsmo:Disse profilene har G94skedsmo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje