Profilbildet til talkmanProfilbildet til ReidarProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til MissyMooProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til sjømannProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til xantippeProfilbildet til TengilProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Josep
Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til RosjerProfilbildet til latex66Profilbildet til charlotee23Profilbildet til CdrypaProfilbildet til CindyCDProfilbildet til StaaleProfilbildet til XenaProfilbildet til SoffiProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til LeneaProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til RomeoProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til moss73Profilbildet til MM77

elinkoskos

@elinkoskos
aktiv for 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt elinkoskos:Disse profilene har elinkoskos besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje