Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til AyakachanProfilbildet til burndocProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Kate WProfilbildet til XjanneProfilbildet til two-playfulProfilbildet til KogKProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til dia***Profilbildet til 33Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Kimhan1992
Profilbildet til ShjalomProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til someboyProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til DrulProfilbildet til mrroyalProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til jenandProfilbildet til Man30303Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til CleoProfilbildet til vekten75Profilbildet til StrazoProfilbildet til AndiiProfilbildet til alexogsara
  • for 3 uker, 2 dager siden

    ember22

    ember22 ble et registrert medlem for 3 uker, 2 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje