Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til BjerklaProfilbildet til ani5Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til bwillyProfilbildet til NjordProfilbildet til Trh1980Profilbildet til henrkjarProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Difference___Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Caleron86Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Dark Angel
Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til DrulProfilbildet til carogirlProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Difference___Profilbildet til RosjerProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til MidasProfilbildet til SammiProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Angel4uProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til andy1988Profilbildet til MaykieProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Dodraugen
  • for 3 uker, 2 dager siden

    ember22

    ember22 endret profilbildet sitt for 3 uker, 2 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje