Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til vekten75Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til MizzyProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til MehtevasProfilbildet til NylongummiProfilbildet til dia***Profilbildet til På_søkProfilbildet til NinnaProfilbildet til Isabella10Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til LatexfunProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Ramona smerte slave
Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til MortenBProfilbildet til orro75Profilbildet til BotanicalProfilbildet til MarwinProfilbildet til pia1975Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til LokerProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Kas=)Profilbildet til urokraakeProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til mizzyProfilbildet til mrtore

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje