Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til *Punky*Profilbildet til karlaaProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til SportoguyProfilbildet til SupermannProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Grom87Profilbildet til NightdiverProfilbildet til simonaProfilbildet til burndocProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Østfoldmann
Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til GoldenProfilbildet til OralProfilbildet til MehtevasProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til VildeeeProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til jeanettekProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Mossing34Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til Niko9Profilbildet til ReidarProfilbildet til Mjau Lhmr

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje