Profilbildet til Matiine123Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til CharlesProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til halloisProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til AlexanderProfilbildet til JosepProfilbildet til SadominatorProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSex
Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til karlaaProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til TheMissProfilbildet til joniProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til MannValdresProfilbildet til agderProfilbildet til OralProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje