Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til nelg90Profilbildet til EscobarProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til CindyCDProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Lars80Profilbildet til talkmanProfilbildet til SnæxProfilbildet til nord88Profilbildet til Joey77
Profilbildet til Alexander44Profilbildet til Haakon92Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til 33Profilbildet til ElinesProfilbildet til sisunorProfilbildet til *Punky*Profilbildet til krsflortProfilbildet til jens41Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til northkickProfilbildet til ToyenProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til trond`enProfilbildet til 59modell

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje