Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Torill1979Profilbildet til henrkjarProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til layllanielsProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Joey77Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til johnrunProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til CalaDorProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til HebroProfilbildet til jarlen,østfold
Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til just myselfProfilbildet til charlotee23Profilbildet til AjscreamProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til EvensProfilbildet til layllanielsProfilbildet til Androx0Profilbildet til akane21Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Hemne72Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Midas

EmmelieKK

@emmeliekk
aktiv for 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt EmmelieKK:Disse profilene har EmmelieKK besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje