Profilbildet til temptationProfilbildet til NataProfilbildet til hank95Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til DavinciProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til RAPID4Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til halloisProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til roccerProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til VictorProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Fotballgutten
Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til ElinesProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til foresterProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Mr.XProfilbildet til Matiine123Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Donatello21Profilbildet til No StringsProfilbildet til SadominatorProfilbildet til leandroProfilbildet til Caleron86Profilbildet til knutbrg

Jærgutten

@erik
aktiv for 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Jærgutten:Disse profilene har Jærgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje