Profilbildet til Lill17Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til ArconadaProfilbildet til vickycdProfilbildet til Man30303Profilbildet til pierceddickProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Osl38Profilbildet til vesle 43Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Erik1337Profilbildet til karlaaProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Oslo 44
Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til j18elverumProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Angel84Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til AndroidProfilbildet til *Punky*Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til lekenergodProfilbildet til en "doktor" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Emiljepusiiii14

Jærgutten

@erik
aktiv for 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Jærgutten:Disse profilene har Jærgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje