Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til brollProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til jenandProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til ExodiaProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til dogbayProfilbildet til testomanProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til silverProfilbildet til stian93
Profilbildet til KosMusProfilbildet til RubberkingProfilbildet til MissyMooProfilbildet til miss76Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Mindy000Profilbildet til nord88Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til JimBodenProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til toro60Profilbildet til krsflortProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til JM28

cruisefrøkna

@frkcruise
aktiv for 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt cruisefrøkna:Disse profilene har cruisefrøkna besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje