Profilbildet til Lica89Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til maritaProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Handyman40Profilbildet til BrumProfilbildet til CulprateProfilbildet til Lez 40Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til NannaProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til CdrypaProfilbildet til just myselfProfilbildet til Bergen-nord
Profilbildet til MissProfilbildet til OsloG21Profilbildet til pvcloveProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Angel84Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til SingleLizProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til SarlimeProfilbildet til moss73Profilbildet til shivaProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til ShineProfilbildet til EmmaOlsen

gamerosl

@gamerosl
aktiv for 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt gamerosl:Disse profilene har gamerosl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje