Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til VildeeeProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Tony21Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til AyakachanProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til fridafridaProfilbildet til bergenm30Profilbildet til DrYvilProfilbildet til mrtoreProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til AndyrjProfilbildet til OsloKnut
Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Joachim*Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til solaProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til TommybProfilbildet til BjerklaProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til bunnyProfilbildet til MeeowProfilbildet til Plu2Profilbildet til GiggSProfilbildet til røyskattaProfilbildet til BabyW

geddimann

@geddimann
aktiv for 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt geddimann:Disse profilene har geddimann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje