Profilbildet til just myselfProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til OdinProfilbildet til ScorpionProfilbildet til pitt76Profilbildet til Geirern92Profilbildet til kaiasoProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til HexaProfilbildet til Torill1979Profilbildet til SussProfilbildet til apeeassProfilbildet til SamehadaProfilbildet til godsg1Profilbildet til kmfantProfilbildet til mannstavanger
Profilbildet til vanosm52Profilbildet til Hilde79Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til NylongummiProfilbildet til NjordProfilbildet til SKubrickProfilbildet til RAPID4Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til solaProfilbildet til mann oslProfilbildet til No StringsProfilbildet til Angrybean

geddimann

@geddimann
aktiv for 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt geddimann:Disse profilene har geddimann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje