Profilbildet til Androx0Profilbildet til Cd28Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Slappen72Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Dotto81Profilbildet til SvetikProfilbildet til BabyWProfilbildet til vesle 43Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til spruksProfilbildet til Jan46Profilbildet til BullseyeProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Shine
Profilbildet til chipProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til vickycdProfilbildet til MM77Profilbildet til TearyProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til KvastenProfilbildet til yanaProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til **WanjaProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 år

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv for 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje