Profilbildet til BillProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til shado33Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til troendern93Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til jonas93Profilbildet til sverre89Profilbildet til pia1975Profilbildet til IntrMannProfilbildet til SussProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Charles
Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Cato1977Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til MizzyProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til RantazticProfilbildet til Tyber30Profilbildet til miss76Profilbildet til JupiterProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til KristiansenProfilbildet til røyskatta

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv for 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje