Profilbildet til snirlenProfilbildet til BBW28Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til harepusenProfilbildet til poopITboyProfilbildet til KaisaProfilbildet til TorolavProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til AlexsProfilbildet til JosepProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Leticia
Profilbildet til MM77Profilbildet til Tara84Profilbildet til XL KukkProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til BergenoProfilbildet til På_søkProfilbildet til SimProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til solaProfilbildet til AyakachanProfilbildet til InsomniaProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Latex50Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Torill1979

Gutt 94

@gutt-1994
aktiv for 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gutt 94:Disse profilene har Gutt 94 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje