Profilbildet til StrazoProfilbildet til sisunorProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til norseman9Profilbildet til engenanjaProfilbildet til trond`enProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Torill1979Profilbildet til latex66Profilbildet til ToyenProfilbildet til shinY_Profilbildet til godsg1Profilbildet til trannyboyProfilbildet til j18elverumProfilbildet til spruksProfilbildet til **Wanja
Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til leandroProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til AfroManProfilbildet til norseman9Profilbildet til binittedal31Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til blaithinProfilbildet til trisvikProfilbildet til KospieProfilbildet til TigerProfilbildet til MissyMooProfilbildet til carogirlProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Mandal37

Handyman31

@handymanoslo
aktiv for 4 år, 7 måneder siden
Ha en Fin Søndag Godtfolk 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Handyman31:Disse profilene har Handyman31 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje