Profilbildet til XjanneProfilbildet til sexworker202Profilbildet til mrroyalProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til maritaProfilbildet til ExodiaProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til PlatinumProfilbildet til MolliProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Ingunn
Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til RixnProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Androx0Profilbildet til Natasha93Profilbildet til zailoProfilbildet til harepusenProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til AngelManProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til ElinesProfilbildet til .tvlise

Handyman31

@handymanoslo
aktiv for 4 år, 9 måneder siden
Ha en Fin Søndag Godtfolk 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Handyman31:Disse profilene har Handyman31 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje