Profilbildet til RubberkingProfilbildet til CulprateProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til trisvikProfilbildet til snirlenProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Stuker'nProfilbildet til Crazy92Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til gameroslProfilbildet til StianProfilbildet til BjerklaProfilbildet til bby123Profilbildet til Mr.X
Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til RixnProfilbildet til LissaProfilbildet til layllanielsProfilbildet til Plu2Profilbildet til orphansProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til TheMissProfilbildet til xantippeProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til latex66Profilbildet til miss76Profilbildet til parivestProfilbildet til Jærgutten

Transe_for_hersker

@hemmelig123
aktiv for 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Transe_for_hersker:Disse profilene har Transe_for_hersker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje