Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til PhenrikProfilbildet til kjelli77Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Mystical34Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til NightdiverProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til virtuveProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Torill1979
Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til kaiasoProfilbildet til RAPID4Profilbildet til C.lop14Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til CalaDorProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til DodraugenProfilbildet til shinY_Profilbildet til ElleseusProfilbildet til OlavsenProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til toro60Profilbildet til BBW28

Transe_for_hersker

@hemmelig123
aktiv for 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Transe_for_hersker:Disse profilene har Transe_for_hersker besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje