Profilbildet til fadedProfilbildet til sverre89Profilbildet til AzathothProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til carogirlProfilbildet til halloisProfilbildet til FreshnessProfilbildet til nord88Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til KaisaProfilbildet til andy1988Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Dragongirl
Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til sverre89Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til LåtteProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til NjordProfilbildet til MissyMooProfilbildet til BjornchProfilbildet til carogirlProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til fadedProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til IngunnProfilbildet til Bipar

Henriettejenta

@henriettejenta
aktiv for 5 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Henriettejenta:Disse profilene har Henriettejenta besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje