Profilbildet til baschtuProfilbildet til engenanjaProfilbildet til stian93Profilbildet til Mass SageProfilbildet til LauVauProfilbildet til BiotermProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til ballderProfilbildet til jannis25Profilbildet til BiparProfilbildet til ZaxProfilbildet til orro75Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til ArielProfilbildet til AndiiProfilbildet til Rasputin72
Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til AvalonProfilbildet til baschtuProfilbildet til BittenProfilbildet til NyssaProfilbildet til jens41Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til roccerProfilbildet til Roger84Profilbildet til Klar 79Profilbildet til carogirlProfilbildet til AmpriProfilbildet til LamatryneProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til @nn@

Hexa

@hexa
aktiv for 5 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Hexa:Disse profilene har Hexa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje