Profilbildet til Floppa1Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til Modesty56Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til just myselfProfilbildet til Kate WProfilbildet til BotanicalProfilbildet til someboyProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til bby123Profilbildet til Fin g30Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til XjanneProfilbildet til joni
Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til jens41Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Erik1337Profilbildet til SnæxProfilbildet til MikeProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til KvastenProfilbildet til Mandal37Profilbildet til bergenm30Profilbildet til DrulProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til NowheremanProfilbildet til SpindelProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Tomas89bergen

Hexa

@hexa
aktiv for 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Hexa:Disse profilene har Hexa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje