Profilbildet til JavhaxProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til OsloG21Profilbildet til BluwProfilbildet til bergen89Profilbildet til jente2011Profilbildet til kaiasoProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til MM77Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til bbck oslo
Profilbildet til vanosm52Profilbildet til moss73Profilbildet til someboyProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til JiJiProfilbildet til Plu2Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til elghodeProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Siba44Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til ShineProfilbildet til mark04

vårkåt

@iskariot
aktiv for 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt vårkåt:Disse profilene har vårkåt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje