Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til TingTongProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til sweden boyProfilbildet til charlotee23Profilbildet til BillProfilbildet til gameroslProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Ellensoeker
Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til TuttaProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til jannis25Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Handyman40Profilbildet til NallexyProfilbildet til krsflortProfilbildet til temptationProfilbildet til XenaProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til wille455Profilbildet til Pussi

vårkåt

@iskariot
aktiv for 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt vårkåt:Disse profilene har vårkåt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje