Profilbildet til *'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til MatteStProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til MedusaProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til BjoernProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til SiljeProfilbildet til agderProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til burndocProfilbildet til KoseGutt89
Profilbildet til kaiasoProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til julieProfilbildet til nelg90Profilbildet til ani5Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til burndocProfilbildet til InsomniaProfilbildet til urokraakeProfilbildet til XL KukkProfilbildet til MariusProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til LadyStarProfilbildet til AlexanderProfilbildet til naitsProfilbildet til kinky667

jens41

@jens41
aktiv for 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje