Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Angel84Profilbildet til XenaProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til OdinProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til AsveigProfilbildet til temptationProfilbildet til MatteStProfilbildet til qwerty19Profilbildet til BjerklaProfilbildet til AfroManProfilbildet til norseman9
Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til jannis25Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til elghodeProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til TheRose49Profilbildet til sweettortureProfilbildet til jens41Profilbildet til KimmernProfilbildet til ole322Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Isabella10

jens41

@jens41
aktiv for 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt jens41:Disse profilene har jens41 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje