Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til DorransProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til kajabiProfilbildet til ZizouProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til RomeoProfilbildet til hawe35Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til davidandreProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til guttenProfilbildet til SvetikProfilbildet til silverProfilbildet til Nallexy
Profilbildet til sola50Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til RonnProfilbildet til ThomasassProfilbildet til BittenProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til LatexmannProfilbildet til DionysusProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til OlavsenProfilbildet til zethProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til xtrProfilbildet til Klar 79

JoeyKrsand

@joey4629
aktiv for 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt JoeyKrsand:Disse profilene har JoeyKrsand besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje