Profilbildet til AngelManProfilbildet til solaProfilbildet til jan50Profilbildet til ErogenProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til toro60Profilbildet til sola50Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Natasha93Profilbildet til GogT1971Profilbildet til Singel49Profilbildet til Difference___
Profilbildet til Lica89Profilbildet til vesle 43Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til ExodiaProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Man30303Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Slave g23Profilbildet til freaky2Profilbildet til LadysmanProfilbildet til Crazy92Profilbildet til maritaProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Ferdiuslexus

Tørrjokke

@jote1450
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Tørrjokke:Disse profilene har Tørrjokke besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje