Profilbildet til LeneaProfilbildet til AndiiProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Anne72Profilbildet til KospieProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til KogKProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til naitsProfilbildet til Isabella10Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Haakon92Profilbildet til SvantepriProfilbildet til ani5Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til lovebbw
Profilbildet til RosjerProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til IronheartProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til SingleLizProfilbildet til DavinciProfilbildet til Bimann43Profilbildet til YouwishProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til beitoProfilbildet til KarinagayProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Dodraugen

Tørrjokke

@jote1450
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Tørrjokke:Disse profilene har Tørrjokke besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje