Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til lalaparProfilbildet til TurbohønaProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Reisende40Profilbildet til orphansProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til RonnProfilbildet til søker sexProfilbildet til just myselfProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til LadyBBW
Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til johnrunProfilbildet til carogirlProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til ZaxProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til northkickProfilbildet til ChivasProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til LangbeinProfilbildet til trisvikProfilbildet til mann oslProfilbildet til TuttaProfilbildet til regntøymannProfilbildet til xdresser

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje