Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Kas=)Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Mass SageProfilbildet til kennethProfilbildet til LatexleahProfilbildet til 2KosProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til LærerenProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Avalon
Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til layllanielsProfilbildet til Jan46Profilbildet til EscobarProfilbildet til ErogenProfilbildet til godsg1Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til KaisaProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Lars80Profilbildet til SammiProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til BotanicalProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Alexander44

Tørrjokke

@jote1450
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Tørrjokke:Disse profilene har Tørrjokke besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje