Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til NannaProfilbildet til JosepProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til charlotee23Profilbildet til KWGProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til SpindelProfilbildet til golfbearProfilbildet til AngelManProfilbildet til jan50Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Kate WProfilbildet til GiggSProfilbildet til Trudelutt
Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til KvinnenProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Tyber30Profilbildet til love one anotherProfilbildet til mrroyalProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til BBW28Profilbildet til Latex50Profilbildet til Tara84Profilbildet til RAPID4Profilbildet til Tobben28

Tørrjokke

@jote1450
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Tørrjokke:Disse profilene har Tørrjokke besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje