Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til TigerProfilbildet til KarinagayProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Niko9Profilbildet til xdresserProfilbildet til 2KosProfilbildet til RubberkingProfilbildet til ingoladProfilbildet til beitoProfilbildet til mizzyProfilbildet til MehtevasProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Chatrinetv
Profilbildet til guttenProfilbildet til StaaleProfilbildet til ToyenProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til KWGProfilbildet til KimmernProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til El DiabloProfilbildet til KatherineProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Sako

Tørrjokke

@jote1450
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Tørrjokke:Disse profilene har Tørrjokke besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv for 1 time, 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv for 1 time, 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje