Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til vekten75Profilbildet til someboyProfilbildet til nina1992Profilbildet til freezinProfilbildet til SwededarterProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til JiJiProfilbildet til LadyStarProfilbildet til mizzyProfilbildet til Jan46Profilbildet til bunnyProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Torill1979Profilbildet til KosMus
Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Anne72Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til C.lop14Profilbildet til vanosm52Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til AngelManProfilbildet til LululuuProfilbildet til buskerudProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til Lathams

Tørrjokke

@jote1450
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Tørrjokke:Disse profilene har Tørrjokke besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv for 1 dag, 7 timer siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv for 1 dag, 7 timer siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje