Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til RantazticProfilbildet til SkårnesProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til BBW28Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Matiine123Profilbildet til MartinosloProfilbildet til 2KosProfilbildet til Hemne72Profilbildet til ErogenProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Bodøe-mann-27
Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til virtuveProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til bergenm30Profilbildet til northkickProfilbildet til sisunorProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til NallexyProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til ThomasassProfilbildet til Rasputin72

Tørrjokke

@jote1450
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Tørrjokke:Disse profilene har Tørrjokke besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Tørrjokke

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje