Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Crazy92Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til en "doktor" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til sola50Profilbildet til AndyrjProfilbildet til SherylProfilbildet til RantazticProfilbildet til binittedal31Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til nina1992Profilbildet til FinelineProfilbildet til Unggutten98
Profilbildet til TordenspydProfilbildet til DrulProfilbildet til LamatryneProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til *Punky*Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til 33Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til CindyCDProfilbildet til SKubrickProfilbildet til AlexsProfilbildet til ZizouProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til nelg90

Tørrjokke

@jote1450
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Tørrjokke:Disse profilene har Tørrjokke besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Tørrjokke

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje