Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til chipProfilbildet til nelg90Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til SigvegalProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til BjerklaProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til MatteStProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Bjorn92
Profilbildet til Mass SageProfilbildet til ShineProfilbildet til layllanielsProfilbildet til elghodeProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til LærerenProfilbildet til MartinosloProfilbildet til NataProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til DonGrisProfilbildet til swedmanProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Bergeno

knny88

@knny88
aktiv for 3 år, 6 måneder siden
Hei hopp. Prat til meg og angre ei. 😉 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt knny88:Disse profilene har knny88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje