Profilbildet til Mystical34Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til SherylProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Cato1977Profilbildet til BiTrineProfilbildet til KarinagayProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til uzi69Profilbildet til AnneTV Hedmark
Profilbildet til Androx0Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til afrikarProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til ThomasassProfilbildet til NordlandProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til pitt76Profilbildet til MissyMooProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til MuscleDom

knutbrg

@knutbrg
aktiv for 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt knutbrg:Disse profilene har knutbrg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje