Profilbildet til sverre89Profilbildet til røyskattaProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til På_søkProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til dp72Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til bakerProfilbildet til mrroyalProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til MartinosloProfilbildet til *Punky*Profilbildet til LeneaProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til KantarellenTerrasse
Profilbildet til DavinciProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til virtuveProfilbildet til moss73Profilbildet til h_frodeProfilbildet til JupiterProfilbildet til temptationProfilbildet til Handyman40Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til HazeProfilbildet til TheRose49Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Roger84Profilbildet til synnyProfilbildet til mann osl

knutbrg

@knutbrg
aktiv for 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt knutbrg:Disse profilene har knutbrg besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje