Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til shaftyProfilbildet til ElinesProfilbildet til OralProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til MissProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til BillProfilbildet til troendern93Profilbildet til Handyman31Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Hemne72Profilbildet til ballder
Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til LatexleahProfilbildet til ChivasProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til ToremannProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a gooProfilbildet til shinY_Profilbildet til DorransProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til pitt76Profilbildet til bad666boyProfilbildet til ToyenProfilbildet til Suss

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv for 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje