Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til NallexyProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Kas=)Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til GoldenProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til westpar76Profilbildet til TempenProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til MortenBProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til !~XanZirz~!
Profilbildet til xantippeProfilbildet til L_KProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til KvinnenProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til shivaProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Mass SageProfilbildet til LenemorProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til wille455Profilbildet til *Punky*Profilbildet til par_30Profilbildet til Fotballgutten

KnutValentine

@knutvalentine
aktiv for 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt KnutValentine:Disse profilene har KnutValentine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje