Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til DjeimiProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til IngunnProfilbildet til ember22Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til veilchenProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til OdinProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Cato1977Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til blaithin
Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til Lill17Profilbildet til LamatryneProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til coolchic101Profilbildet til windel999Profilbildet til røyskattaProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til mindwtoProfilbildet til sola50Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til RogermadsProfilbildet til MannValdresProfilbildet til alfiboy51

leandro

@leandro
aktiv for 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje