Profilbildet til KristiansenProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Slave g23Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Hilde79Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til coolchic101Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til JiJiProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til binittedal31Profilbildet til westpar76
Profilbildet til Modesty56Profilbildet til ElyProfilbildet til AskimMannProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til sisunorProfilbildet til chipProfilbildet til NyssaProfilbildet til JaNuSProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til roccerProfilbildet til Miss

leandro

@leandro
aktiv for 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt leandro:Disse profilene har leandro besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje