Profilbildet til Par på camProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til StaaleProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Kalle2Profilbildet til staalmannenProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Helene89Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til bwillyProfilbildet til buskerudProfilbildet til StrazoProfilbildet til englevinger
Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til RJProfilbildet til sluggernProfilbildet til two-playfulProfilbildet til SKubrickProfilbildet til ElviraProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til L_KProfilbildet til Telemann88Profilbildet til DonGrisProfilbildet til nina1992Profilbildet til xantippeProfilbildet til SamehadaProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Nylongummi

lubben-bijente36 s. eldre

@lubben-bijente36
aktiv for 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt lubben-bijente36 s. eldre:Disse profilene har lubben-bijente36 s. eldre besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje