Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Man30303Profilbildet til AlexsProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ExosProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Lars80Profilbildet til RJProfilbildet til BillProfilbildet til Trappani89Profilbildet til CindyCDProfilbildet til foresterProfilbildet til MannValdresProfilbildet til EmoDoll Kari
Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til spruksProfilbildet til SoffiProfilbildet til Haakon92Profilbildet til IngunnProfilbildet til ScorpionProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til LissaProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til mark04Profilbildet til bbck osloProfilbildet til marita

lubben-bijente36 s. eldre

@lubben-bijente36
aktiv for 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt lubben-bijente36 s. eldre:Disse profilene har lubben-bijente36 s. eldre besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje